Referencer

Jessica Moore Buhl-Nielsen

og Marlena Sigurgeirdottir

CEO og FOUNDER
Hey Planet


Det har været intensivt at arbejde med sig selv på så dybt plan i BUDA-forløbet, at blive konfronteret med uhensigtsmæssige vaner og samtidigt at lære helt nye redskaber, som at meditere, eller som i BUDA kaldes restitution. Vi har arbejdet med vores ledelsesstil før, problemet har  dog været at læringen ikke blev en integreret del af arbejdet. BUDA er en guideline vi bruger i dagligdagen, ikke kun når bålet brænder, men i de helt små opgaver.

Christian Cordius
CEO og FOUNDER
Banana CPHSom iværksætter og founder af Banana CPH har det været godt for mig at kunne fordybe mig og blive guide gennem teknikker og øvelser, der passede til mine ledelsesmæssige udfordringer. Jeg står tilbage med værdifulde værktøjer og indsigter som jeg nu bruger i min hverdag. Buddhismens læring som handler om bevidsthed om at søge balance og nærvær har styrket min evne til at lede og træffe beslutninger med klarhed og intention. 

Laura Petersen
Brand of marketing manager

Jeg har fået et brugbart redskab til at fastholde mit fokus og identificere problemstillinger før de bryder løs. Forløbet har været utrolig udviklende både personligt og fagligt. Generelt kan jeg mærke at jeg har fået en måde at genere ro.
Forløbet er ekstrem professionel men samtidig også nærværende og personlig. BUDA er bestemt vigtig  som et led i at udvikle vores team.

Marlene Høg
Senior manager

Forløbet er en øjenåbner for mig. Jeg har haft mulighed for at reflekteret over, hvor enkelte men også kraftfulde redskaber, der skal til for at skabe forbedring. Forløbet har givet mig brugbar selvindsigt. Ved at arbejde med mit mindset kan jeg  nu åbne op for nye muligheder og retninger, flytte mig ud af vaner, og spor, som skaber en negativ/pessimistisk tilgang og som spænder ben for min egen og organisationens udvikling.

Anne-Louise Vittus Pedersen

Head of people and culture


Jeg har fået en del ah ha oplevelser undervejs. Nu reflekterer jeg mere over hvordan udfordringerne i min organisation virkeligt forholder sig og samtidigt anerkender jeg dem når de sker. BUDA har givet mig en større forståelse for hvad der er på spil. Jeg har fået større indsigt i mine egne behov, men også fællesskabets. Jeg vil nu i fremtiden have mere fokus på fællesskabet, for så rykker vi mere. 

Isabel Mørkeberg
Assignment manager


Forløbet har været utroligt givende på mange forskellige planer. Først og fremmest, så har jeg følt, at der er blevet skabt et fortroligt rum, hvor jeg er blevet sparret med, rådgivet og vigtigst af alt; hørt, i forhold til mit professionelle virke. Jeg kan allerede sige nu, at det har været et rum, som jeg har manglet.
Jeg er blevet klogere på min egen rolle i virksomheden og de manøvremuligheder, som jeg har, og som jeg nok har været blind for.

Benjamin Våg
Research Consultant


Jeg har fået en værktøjskasse til at hjælpe mit mindset og at kunne balancer mit professionelle liv. Jeg er blevet udfordret til at komme ud af min comfort-zone og har udviklet mig meget. Jeg synes ikke jeg er færdig. Der er sket meget på de 3 måneder hvor jeg dagligt har reflekterer over de ting vi har talt om. Maries tilgang som buddhistisk lærer, gør at jeg har turdet åbne mig op og arbejde med mig selv, det er få mennesker jeg tillader at komme tæt på mig. 

unsplash