Referencer

Cases

Jessica og Marlena
CEO og FOUNDER
Hey Planet


Det har været intensivt at arbejde med sig selv på så dybt plan i BUDA-forløbet, at blive konfronteret med uhensigtsmæssige vaner og samtidigt at lære helt nye redskaber, som at meditere, eller som i BUDA kaldes restituerende pause. Vi har arbejdet med vores ledelsesstil før, problemet har  dog været at læringen ikke blev en integreret del af arbejdet. BUDA er en guideline vi bruger i dagligdagen, ikke kun når bålet brænder, men i de helt små opgaver.

"Teamet"
Manager, projektledere og mellemledere
Hudson Nordic


Vi er blevet mere opmærksomme på tempoet i vores arbejde og bevæger os langsommere i et hurtigere tempo når kriserne melder sig. Det betyder at vi tager en ting af gangen - det som er preserende nu og her. Vi har fået mere fokus på vores egne individuele behov, men også på fællesskabets behov. I fremtiden vil vi have mere fokus på fællesskabet, for så rykker vi mere. Vi forventer at fortsætte med BUDA redskabet, da det skaber et bedre arbejdsmiljø – vi kan i hvert fald tydeligt mærke det på hinanden. 

Christian Cordius
CEO og FOUNDER
Banana CPH


Som iværksætter og founder af Banana CPH har det været godt for mig at kunne fordybe mig og blive guide gennem teknikker og øvelser, der passede til mine ledelsesmæssige udfordringer. Jeg står tilbage med værdifulde værktøjer og indsigter som jeg nu bruger i min hverdag. Buddhismens læring som handler om bevidsthed om at søge balance og nærvær har styrket min evne til at lede og træffe beslutninger med klarhed og intention. 

unsplash