Hudson referencer

HUDSON NORDIC

"VI ER BEGYNDT AT ANERKENDE KRISERNE NÅR DE SKER"

Laura Petersen
Brand of marketing manager
Hudson Nordic


Jeg har fået et brugbart redskab til at fastholde mit fokus og identificere problemstillinger før de bryder løs. Forløbet har været utrolig udviklende både personligt og fagligt. Generelt kan jeg mærke at jeg har fået en måde at genere ro.
Uddannelsen er ekstrem professionel men samtidig også nærværende og personlig. BUDA er bestemt vigtig i Hudson, som et led i at udvikle vores team.

Marlene Høg
Senior manager
Hudson Nordic


BUDA redskabet er en øjenåbner for mig. Jeg har haft mulighed for at reflekteret over, hvor enkelte men også kraftfulde redskaber, der skal til for at skabe forbedring. Forløbet har givet mig brugbar selvindsigt. Ved at arbejde med mit mindset kan jeg  nu åbne op for nye muligheder og retninger, flytte mig ud af vaner, og spor, som skaber en negativ/pessimistisk tilgang og som spænder ben for min egen og organisationens udvikling.

Anne-Louise Vittus Pedersen

Head of people and culture
Hudson Nordic


Jeg har fået en del ah ha oplevelser undervejs. Nu reflekterer jeg mere over hvordan udfordringerne i min organisation virkeligt forholder sig og samtidigt anerkender jeg dem når de sker. BUDA har givet mig en større forståelse for hvad der er på spil. Jeg har fået større indsigt i mine egne behov, men også fællesskabets. Jeg vil nu i fremtiden have mere fokus på fællesskabet, for så rykker vi mere. 

Isabel Mørkeberg
Assignment manager

Hudson Nordic

Forløbet har været utroligt givende på mange forskellige planer. Først og fremmest, så har jeg følt, at der er blevet skabt et fortroligt rum, hvor jeg er blevet sparret med, rådgivet og vigtigst af alt; hørt, i forhold til mit professionelle virke. Jeg kan allerede sige nu, at det har været et rum, som jeg har manglet.
Jeg er blevet klogere på min egen rolle i virksomheden og de manøvremuligheder, som jeg har, og som jeg nok har været blind for.

Benjamin Våg
Research Consultant

Hudson Nordic

Jeg har fået en værktøjskasse til at hjælpe mit mindset og at kunne balancer mit professionelle liv. Jeg er blevet udfordret til at komme ud af min comfort-zone og har udviklet mig meget. Jeg synes ikke jeg er færdig. Der er sket meget på de 3 måneder hvor jeg dagligt har reflekterer over de ting vi har talt om. Maries tilgang som buddhistisk lærer, gør at jeg har turdet åbne mig op og arbejde med mig selv, det er få mennesker jeg tillader at komme tæt på mig. 

HØR MERE OM UDDANNELSEN!

unsplash