Privatlivspolitik

Privatlivspolitik 


Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes pÄ din computer, mobil el. tilsvarende med det formÄl at genkende den, huske indstillinger, udfÞre statistik og mÄlrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optrÊde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan fÄ adgang til.


Dataansvarlig

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.


Buda Ledelse v/ Marie Hauge 

Kirsteinsgade 10

2100 KÞbenhavn Ø


Det er ikke et krav, at vores virksomhed har enekstern DPO, men hvis du har spÞrgsmÄl til behandlingen af dine personoplysninger, sÄ kan du kontakte os via budaledelse@gmail.com.


Behandlingsaktiviteter

Som dataansvarlig jf. GDPR, sÄ har vi fÞlgende behandlingsaktiviteter.


BesÞg pÄ hjemmeside

NÄr du besÞger vores hjemmeside, sÄ anvender vi cookies for at hjemmesiden kan fungere, hvilket du kan lÊse mere om i vores cookiepolitik.

Kommunikation med potentielle kunder

NĂ„r du har spĂžrgsmĂ„l til vores side, eller Ăžnsker at hĂžre mere om vores services, sĂ„ kan du kontakte os via email pĂ„ budaledelse@gmail.com. 

Herigennem vil vi behandle dine personoplysninger, sÄ vi kan indgÄ i en dialog med dig fx svare pÄ spÞrgsmÄl om vores ydelser. Vi behandler kun den information, som du giver os i forbindelse med vores kommunikation.

Vi vil typisk behandle fÞlgende almindelige oplysninger: navn, email, telefonnummer. Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. Vi sletter vores kommunikation med dig nÄr det stÄr klart om du Þnsker vores ydelser eller ej. Skulle der i et sÊrligt tilfÊlde opstÄ et behov for at opbevare dine personoplysninger i lÊngere tid, sÄ vil dette kunne vÊre tilfÊldet.


Kunder

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, sÄ vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, sÊrlige aftaler, betalingsinformationer og lignende.

Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b. NÄr ydelsen er leveret og eventuelle udestÄende er afsluttede, sÄ vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.


Nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev, som det er frivilligt at tilmelde sig – og du kan altid framelde dig dette igen.

FormÄlet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra virksomheden, som kan omhandle nyt indhold pÄ hjemmesiden, annoncering af vores ydelser.

Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det krÊver i fÞrste omgang, at du angiver din mailadresse, som vi efterfÞlgende sender en mail til, sÄledes at du kan bekrÊfte tilmeldingen. PÄ denne mÄde, sÄ sikrer vi, at du rent faktisk selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet dvs. afgivet aktivt samtykke. Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger (dvs. mailadressen) i forbindelse med nyhedsbrevet vil vÊre databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a. Vi vil behandle dine personoplysninger, sÄ lÊnge at du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet. Ved afmeldelse af nyhedsbrevet, sÄ stopper vi ogsÄ med at sende dette til dig. Har vi ikke sendt dig et nyhedsbrev i 1 Är, sÄ bortfalder dit samtykke som fÞlge af vores passivitet. Ved framelding af nyhedsbrevet, sÄ gemmer vi dit nu tidligere samtykke i 2 Är efter, at det senest er anvendt pga. forÊldelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning afsnit 11.3.


BogfĂžring

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogfÞringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsfÞring. Heraf kan der fremgÄ almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse. Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogfÞringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra. Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 Är efter at indevÊrende regnskabsÄr er afsluttet.


JobansĂžgninger

Vi tager glÊdeligt imod jobansÞgninger med henblik pÄ at vurdere om de matcher et ansÊttelsesbehov i vores virksomhed. Hvis du sender din jobansÞgning til os, sÄ er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. Hvis du har sendt en uopfordret ansÞgning, sÄ vil HR med det samme vurdere om din ansÞgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match.

Hvis du har sendt en ansÞgning til et opslÄet job, sÄ vil vi bortskaffe din ansÞgning i det tilfÊlde, at du ikke ansÊttes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet. Hvis du indgÄr i et rekrutteringsforlÞb og/elleransÊttes til jobbet, sÄ vil vi give dig sÊrskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse.


Databehandlere

FÄ kan klare alt selv, og det samme gÊlder os. Vi har derfor samarbejdspartnere, samt benytter os af leverandÞrer, hvoraf nogle kan vÊre databehandlere. Eksterne leverandÞrer kan eksempelvis levere systemer til at organisere vores arbejde, services, rÄdgivning, IT-hosting eller markedsfÞring. Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi hÞje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet. Vi indgÄr derfor aftaler herom med virksomheder, der hÄndterer personoplysninger pÄ vores vegne for at hÞjne sikkerheden af dine personoplysninger.


Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.


Profilering og automatiserede afgĂžrelser

Vi foretager ikke profilering eller automatiserede afgĂžrelser.


TredjelandeoverfĂžrsler

Vi benytter som udgangspunkt databehandlere i EU/EØS, eller som opbevarer data i EU/EØS.

I nogle tilfÊlde er dette ikke muligt, og her kan der benyttes databehandlere udenfor EU/EØS, hvis disse kan give dine personoplysninger en passende beskyttelse.


Behandlingssikkerhed

Vi holder behandlingen af personoplysninger sikker ved at have indfÞrt passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger. Vi har lavet risikovurderinger af vores behandling af personoplysninger, og har herefter indfÞrt passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at Þge behandlingssikkerheden. En af vores vigtigste foranstaltninger er at holde vores medarbejdere opdaterede om GDPR via lÞbende awareness trÊning, GDPR kursus, samt ved at gennemgÄ vores GDPR-procedurer med medarbejderne.


De registreredes rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en rÊkke rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gÞre brug af dine rettigheder skal du kontakte os, sÄ vi kan hjÊlpe dig med dette.


Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at fÄ indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en rÊkke yderligere oplysninger.


Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at fÄ urigtige oplysninger om dig selv rettet.


Ret til sletning

I sÊrlige tilfÊlde har du ret til at fÄ slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtrÊffer.


Ret til begrĂŠnsning af behandling

Du har i visse tilfĂŠlde ret til at fĂ„ behandlingen af dine personoplysninger begrĂŠnset. Hvis du har ret til at fĂ„ begrĂŠnset behandlingen, mĂ„ vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik pĂ„ at retskrav kan fastlĂŠgges, gĂžres gĂŠldende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


Ret til indsigelse

Du har i visse tilfÊlde ret til at gÞre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan ogsÄ gÞre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsfÞring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfÊlde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlÊsbart format samt at fÄ overfÞrt disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan lÊse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder pÄwww.datatilsynet.dk.


TilbagetrĂŠkning af samtykke

NÄr vores behandling af dine personoplysninger er baseret pÄ dit samtykke, sÄ har du ret til at trÊkke dit samtykke tilbage.


Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den mÄde, vi behandler dine personoplysninger pÄ. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger pÄwww.datatilsynet.dk.

Vi vil generelt opfordre dig til at lÊse mere om GDPR, sÄ du er opdateret pÄ reglerne.