Om

Hvem står bag
BUDA ledelse?


Mit navn er Marie Hauge

Jeg er buddhistisk lærer og fredsaktivist og ønsker at være med til at løfte en iværksætter kultur i Danmark der drives med bevidsthed om levedygtighed. Min vision er at udfordrer traditionelle tankegange om at vi er nød til at slide os op for at opnå success. I stedet ønsker jeg at støtte ledere i at skabe organisationer der opbygger os, vores medmennesker og samfund.

Baggrunden for at skabe BUDA er mit arbejde som fredsaktivist. Mange års fokus på fredsskabende projekter i samarbejde med organisationer i Danmark og udland - ofte på eget initiativ, krævede at jeg fandt en forsvarlig måde at håndtere modstand på.

Mit arbejde som buddhistisk lærer og mentor for iværksættere og andre projektmagere gennem 15 år har samtidigt givet mig indsigt i lederes virkelighed. Det er denne indsigt som har formet behovet for at definere en uddannelse der integrere fordybende læring og øvelse ind i leders dagligdag.

Buddhismen som fundament


Jeg praktisere og studerer zenbuddhisme ved fællesskabet Plum Village som er formet af munk og fredsaktivist Thich Nath Hahn og jeg er medstifter af "Interbeing Danmark" som formidler denne tradition i Danmark. Det er denne livsvej som er fundamentet for mit arbejde.