Om

Velkommen til BUDA ledelseFødt 1980. Praktiserer buddhistisk tradition efter zenmaster Thich Nhat Hanh. Elev af brother Thay Phap Tru. Meditations praksis siden 2010


Jeg er buddhistisk lærer og arbejder med ledere og iværksættere og andre ildsjæle. Mit arbejde har ført mig gennem forskellige brancher, og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med dedikerede mennesker, men uanset hvor jeg har været, har jeg konstant mødt udmattede og udbrændte ledere.

Min oplevelse er at der er behov for en krisehåndterings metode. Niveauet af kompleksitet og krav til mennesker i ledende stillinger er højt. De skal kunne navigere i en tid med store forandringer og kriser der kræver tilpasning og omtænkning. De skal kunne planlægge, uddelegerer og eksekvere under pres og samtidigt udvikle sig selv og sine samarbejdspartnere. De skal have et meningsfuld tilværelse hvor der også er plads til at leve. 

Det kalder på mental så vel som fysisk robusthed, det kalder på at ledere skal lærer at navigere under pres, så de ikke brænder ud, og mister deres gejst og passion. Det kalder på en metode. Vi kan godt høre og læse om krisehåndtering, og det giver mening i øjeblikket, men når vi står i situationerne kommer vi alt for let til at glemme det. 

BUDA metoden opstod som følge af mit arbejde som fredsaktivist gennem 20 år. Arbejdede krævede at jeg kunne navigere i mange komplekse situationer - i planlægning og koordinering af projekter der skulle tilpasses udsatte målgrupper, men også det at møde mennesker som ikke forstod eller var enige i det budskab jeg kom med. Det ledte mig til at søge efter et fundament jeg kunne navigere ud fra. Buddhismen i traditionen efter zenmaster Thich Nath Hanh har sidenhen været det fundament og er det fællesskab jeg tilhører og praktisere ved. Jeg er medstifter af Interbeing Denmark som formidler denne tradition i Danmark. 


Metoden er udviklet gennem flere år med inspiration fra buddhistiske lærer, coaches og kognitive terapeuter og trækker på erfaring fra disse felter. BUDA Ledelse er min måde at give videre af det jeg har fået.

Book en uforpligtende samtale