BUDA

Et zenbuddhistik 
redskab
til moderne ledereDe 4 BUDA strategier er baseret på zenbuddhistiske principper som er blevet praktiseret gennem 2500 år. Her er grund ideen er at vi ikke undgår kriser, og vi skal i højere grad vænne os til dem. Det handler om hvordan vi udruster os til langvarigt at stå stabilt når de kommer.

At arbejde i med visdomslærer i ledelsesarbejdet er en sindelagsændring - et spørgsmål om at integrere et mere dybt og nuanceret syn på hvordan vi ikke bare sikre os succes, men at vi også lever et meningsfuldt liv.Mange kender til buddhistisk livsvisdom allerede, mindfulness og meditation integreres i større grad også i erhvervslivet, men få har  mulighed for at gå i dybden.

BUDA programmet har gjort essentielle perspektiver tilgængelige, ved de er sat ind i en nutidig kontekst med fokus på moderne ledelse. Du tilbydes her et forløb hvor du støttes i at skabe en praksis med 4 enkelte strategier, som du kan vende tilbage til hele livet.

BUDA Ledelse

3 måneders intensivt forløb

- ugentligt undervisning, mentorskab og meditation

Første modul handler om mental robusthed og hvordan du genere klarhed og ro i din hverdag. 


Andet modul handler om hvordan du løfter og opbygger mennesker gennem måden du taler.


Trejde modul
handler om hvordan du sætter handling bag dine visioner
og udvikler organisationen

Fjerde modul handler om hvordan du skaber succes i overenstemmelse med det menneske du er

HEY PLANET

arbjeder med løsninger på fremtiden madindustri

BUDA FORLØBET HJALP OS TIL AT BLIVE EN BÆREDYGTIG ORGANISATION

COO Malena Sigurgeirsdottir havde det svært med leder rollen og udviklede gennem BUDA forløbet et fundament hun kan se sig selv bruge resten af livet.